CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

miercuri, 6 aprilie 2011

Cu ce ne ocupam

Firma FE ANDA SRL are ca obiect de activitate "Hoteluri si alte facilitati de cazare similare" avand ca slogan " Hotelul****ANDA-gazda perfecte pentru vacantele si evenimentele dumneavoastra.
Firma noastra comercializeaza si promoveaza o serie de pachete turistice,prestand o parte din seviciile necesare desfasurarii unui sejur(cazare,alimentatie,agrement).
"Petreceti un weekend la noi si cu siguranta hotelul nostru va fi locatia preferata"

Orasul nostru Sinaia




Sinaia este un oras din judetul Prahova, situat la poalele muntilor Bucegi ce s-a facut cunoscut datorita obiectivelor sale turistice si a spatiilor de cazare. Situata in Carpatii Meridionali la doar 120 km de Bucuresti, Sinaia mai este cunoscuta si sub numele de “ Perla Carpatilor “ datorita frumusetii sale extraordinare.
Amplasat într-o zonă muntoasă pe valea râului Prahova orasul  beneficiaza de un cadru natural pitoresc, Sinaia avand un statut de staţiune turistică şi balneo-climaterică.
Importantele obiective turistice sunt: 

luni, 4 aprilie 2011

Informatii despre FE ANDA SRL


Am ales ca obiect de activitate un hotel deoarece profilul nostru este de Tehnician In Turism si am decis sa facem ceva folositor si din domeniul nostru de activitate. Sloganul nostru este: “ Hotel **** Anda – Gazda perfecta pentru vacantele si evenimentele dumneavoastra”.
Hotel Anda ofera treizeci de camere, oferind cel mai inalt standard de confort. Confortul, eleganta si serviciile de inalta calitate pot satisface cele mai deosebite cereri. Hotelul nostru are patru etaje, a cate trei apartamente, sapte camere duble cu pat mare King Size si douazeci camere duble cu doua paturi. Toate camerele pun la dispozitia turistlor cele mai bune servicii si anume :
v    Telefon ;
v    Internet ;
v    Tv ( Serviciu de trezire, Radio, HBO, CNN, EuroNews) ;
v    Minibar ;
v    Filtru de cafea ;
v    Jacuzzi in apartamente.